Zeytinli İlkokulu

Vizyon: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Yabancı Dil:
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sahinbeyzeytinli.meb.k12.tr

Adres - ZEYTİNLİ MAH. 174020 NOLU SK. ZEYTİNLİ İLKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Zeytinli Mahallesi,(Köyü) Şahinbey / GAZİANTEP

Ulaşım Gün içerisinde her 40 dakikada bir ulaşımı sağlayan bir otobüs köyden şehir merkezine ve şehir merkezinden köye sefer düzenlemektedir. Köy otobüsleri Şahinbey Hoşgör Mahallesi 19 Mayıs Lisesi önünden kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 21 km. İlçe merkezine uzaklık 21 km.